top of page
Screenshot-2020-05-15-at-21.15.57.png

TEKEMISTÄ PORISSA

Kaupunkipuistossa voit nauttia urbaaneista tapahtumista, arkkitehtuurista, historiasta, puistoista, ulkoilusta, luonnosta ja taiteista. KirjurinluotoPelle Hermannin leikkipuistoVihertietokeskuksen näyttelypuutarha, Eteläranta, PuuvillanpuistoKalafornian golf-kenttäRaatihuoneenpuistoPorin TaidemuseoSatakunnan MuseoLuontotalo ArkkiPorin teatteriJuseliuksen mausoleumiurheilukeskusmaauimalaIsomäki Areena ja Porin metsän virkistysalue sekä moni muu Porin huippukohde ovat osa kansallista kaupunkipuistoa.

Kalafornia Golf

Tien toisella puolella löydät Kalafornian golfkentän, jonka palvelut ovat käytettävissänne erikoishinnoin.


Porin Golfkerho / Kalafornia tarjoaa kolme erilaista golfkenttää: täysimittaiset 18-reiän ja 9-reiän kentät, Par3-kentän (9 reikää), kuntoilualueen ja täydelliset golfkentän palvelut. Talvikaudella pelit onnistuu golfsimulaattorissa.

Palveluihin kuuluvat golfin lisäksi ravintola, golfshop, opetuspalvelut ja golfkurssit, pukuhuoneet ja saunat. Kentälle pääsee myös pyöräillen tai kävellen opastettua ulkoilureittiä pitkin Kirjurinluodosta. Kalafornian par3 kentälle pääsee golfaamaan kuka tahansa, myös ilman green cardia. Kysy lisää villasuisto@gmail.com 

Kauppakeskus Puuvilla

Tämän vuosituhannen Puuvilla on kokonainen kaupunkikortteli, joka tarjoaa upean toimintaympäristön eri alojen yrityksille, koulutusorganisaatioille ja julkisen sektorin palveluyksiköille. Jokimaisema, klassinen teollisuus -arkkitehtuuri ja ympäristömyötäinen infrastruktuuri tekevät Puuvillasta ainutlaatuisen koko Suomessa ja Pohjoismaissa.

Kirjurinluoto

Etelärantaa vastapäätä keskellä Kokemäenjokea sijaitseva Kirjurinluoto on Porin keskuspuisto. Kirjurinluoto on saanut suuren suosion kaikenikäisten ulkoilu- ja virkistyspaikkana. Porin ulkopuolella Kirjurinluoto tunnetaan parhaiten Porin Jazzin kesäisenä suurtapahtumapaikkana. 

Ravintoloita

Borg kitchen & bar

Bucco

Blind Burger

Turos Heavy Kebab

Laivaravintola Porinna

Satakunnan Museo

Porin keskustassa sijaitseva Satakunnan Museo on Vuoden museo 2019 -tittelillä palkittu historiallinen museo, jonka näyttelyt kertovat Satakunnan ja Porin historiasta. Museon näyttelytila Salissa esitellään näyttelyitä myös muista aiheista. Museossa järjestetään myös luentoja, konsertteja ja muita tapahtumia.

Yyteri

Yyteri on ikimuistoinen matkailukohde ja Porin ylpeys. Yyteri on elämys kaikenikäisille ja tekemistä rannalla riittää. Kuusi kilometriä varpaat upottavaa, pehmeää hiekkaa auringonottoon ja merta silmänkantamattomiin.

Yyterin uimaranta kuuluu kansainvälisesti arvostettuun Natura- ja luonnonsuojelualueeseen. Yyterin uimarantaan sisältyy maa-alueina Porin kaupungin omistama uimaranta-alue, kaksi wc-rakennusta, uimarannan kulkureitit (lankongit), portaat ranta-alueella, uimarannan sisääntuloalue grillipaikan ja pysäköintialueen kanssa. Yhteensä virkistysaluetta on noin 39 hehtaaria.  Yyteri on avoinna vuoden jokaisena päivänä, ei pelkästään kesäisin.

Yyteri Golf

18 luonnonkaunista väylää tarjoavat ainutlaatuisia golfelämyksiä kaikentasoisille pelaajille. Rantadyynit, kauniit mäntymetsät sekä useat vesiesteet luovat maisemiltaan uniikin, vertaansa vailla olevan kenttäkokonaisuuden. Yyteri Golfissa saat nauttia meren välittömästä läheisyydestä, upeista väylistä sekä laadukkaista palveluista.

bottom of page