top of page

Tilaus- ja peruutusehdot

YLEISTÄ:

Villa Suiston osoite on Hanhiluodontie 168, 28190 Pori

Huvilavaraus on sitova, kun olet tehnyt varauksen. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Ilmainen peruutus 60 vuorokautta ennen varausta. Huvila on käytettävissä kello 16 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä kello 12 mennessä, ellei toisin ole sovittu. Huvilan majoituskapasiteetti on 4 + 3 henkilöä. Huomioittehan että tontin ulkopuoliset alueet ovat golfkenttää, eikä asiaton liikkuminen siellä ole sallittua.

AVAIN:

Maksettuasi varauksen saat ovikoodin sähköpostilla tai tekstiviestillä.

PERUUTUSEHDOT:

Mikäli maksusuoritus ei tule varauksen yhteydessä, on Villa Suisto Oy:llä oikeus perua varaus ja laskuttaa 100 euron uudelleen käsittelypalkkio. Jos varaus peruutetaan alle 60 päivää ennen vuokrauksen alkua, on Villa Suistolla oikeus olla palauttamatta vuokralaisen maksusuoritteita

Huvilan omistaja voi peruuttaa maksetunkin varauksen, jos kyseessä on ylivoimainen este (Force Majeure). Ylivoimaisia esteitä ovat esimerkiksi kiinteistöön kohdistunut ennalta arvaamaton vahinko (mm. vesivahinko, ilkivalta, palo), jolloin Villa Suisto ei voi taata turvallista ja laadukasta majoitusta. Villa Suisto ilmoittaa vuokraajalle mahdollisimman pian asiasta ja palauttaa majoitushinnan takaisin, tai sopii uuden ajankohdan.

Mikäli vuokraajat aiheuttavat kohtuutonta meteliä tai häiriötä ympäristön muille toimijoille, on Villa Suistolla oikeus purkaa sopimus välittömästi. Tällöin huvila pitää luovuttaa välittömästi ja vuokramaksua ei palauteta missään mittakaavassa.

SIIVOUS JA LIINAVAATTEET:

Liinavaatteet on aina pedattuina sänkyihin ja  sisältyvät vuokrahintaan. Loppusiivous 100€ lisätään vuokran hintaan, mutta yleissiisteys pitää kuitenkin olla hyvä. Tämä tarkoittaa, että

  • huonekalut ovat omilla paikoillaan

  • pullot ja tölkit on kerätty pussiin

  • pyyhkeet ovat niille osoitetussa paikassa

  • tiskit ovat tiskikoneessa/tiskipöydällä/kaapissa

  • piha-alue on siisti ja tupakantumpit, nuuskat ja pullot on kerätty pois

Mikäli vuokra-ajan päätyttyä kohteen siisteys ei vastaa yllämainittua, on omistajalla oikeus laskuttaa ylimääräiset siivouskulut 100 €/tunti. Jos kohteessa on rikottu tai vahingossa hajoitettu vuokrauksen kannalta tärkeitä paikkoja, joka vaikuttaa seuraavan vuokralaisen viihtyvyyteen, on omistajalla oikeus laskuttaa korjauksista aiheutuneet kulut ja mahdolliset viivästykset tulevalle vuokralaiselle.

Ulkoporealtaan ollessa likainen tai vaatiessa vedenvaihdon tai muun merkittävän huolto-/siivoustyön, omistajalla on oikeus laskuttaa siitä aiheutuneet kulut. Esimerkiksi, jos altaaseen on oksennettu, laskutetaan asiakkaalta veden ja suodattimien vaihdosta 400€ ja seuraavan asiakkaan vaatima hyvitys, jos allasta ei pysty käyttämään. Oksennuksesta tai muista eritteistä altaassa on ilmoitettava aina mahdollisimman nopeasti omistajalle.

Lemmikit ja tupakointi kielletty.

VAHINKOJEN KORVAUS:

Huvilan vuokraaja on vastuussa vuokra-aikana kaikesta huvilaan, irtaimistoon ja huvila-alueeseen kohdistuneista vahingoista ja korvausvelvollinen aiheutetuista vahingoista. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana, joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus.

Asiakas on myös korvausvelvollinen, jos huvila on jätetty epäsiistiin kuntoon ja normaali siivousaika ei riitä sen puhdistamiseen.

Vahingosta on välittömästi ilmoitettava omistajalle.

Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Jos kieltoa rikotaan veloitetaan tuuletusmaksu 400€. Jos haju ei lähde tuulettamalla veloitetaan toimenpiteistä, jotta saadaan mökki hajuttomaksi alkaen 150€/tunti sekä tarvittavat aineet ja muut tarvikkeet.

HENKILÖMÄÄRÄ:

Majoituskapasiteettia ei saa ylittää (4+3 hlö). Pihaan saa pysäköidä yhden (1) asuntovaunun/-auton, jossa saa yöpyä enintään kuusi (6) henkilöä.

FORCE MAJEURE:

Ylivoimaisen esteen sattuessa (Force Majeure), ei omistaja ole velvollinen korvaamaan äkillistä muutosta mökissä tai korvaamaan rikkoutumista vuokralaiselle. Omistajalla (Villa Suisto) on oikeus peruuttaa varaus, jos Force Majeure toteutuu.

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN:

Jos omistajan ja vuokralaisen kanssa ei päästä tämän sopimuksen puitteissa ja neuvottelulla yhteisymmärrykseen, ratkaistaan asia Satakunnan käräjäoikeudessa.

HUOMAUTUKSET:

Kaikki mahdolliset rikkoontumiset tai muut huvilassa havaittavat puutteet/vauriot tulee ilmoittaa välittömästi huvilan omistajalle.

bottom of page